+4 / 0755 024 599 sau +4 / 0749 117 486 office@corobana.com

Articole și Infografice

Ne propunem să explicăm aspecte ale profesiei noastre într-un limbaj accesibil, prin articole și infografice pe teme de interes din domeniu. În această secțiune veți găsi analize ale noilor legi, tips&tricks în ceea ce privește condițiile care trebuie îndeplinite pentru o anumită procedură sau doar sfaturi despre cum vă puteți organiza documentele înainte de a le prezenta unui avocat.

Pot fi salariații concediați prin e-mail?

În situația în care tot mai mulți salariați lucrează la distanță și de la începutul acestui an avem chiar o reglementare a contractului de telemuncă, se pune în mod firesc problema dacă salariații pot fi concediați în același mod în care se desfășoară munca. Adică prin e-mail.

Așadar, se poate sau nu se poate?

citește mai mult

Contestația la executare – ce puteți face atunci când banca sau firma de recuperări vă execută silit

Dacă aveți un credit și banca sau firma de recuperări creanțe a început executarea silită, aveți posibilitatea formulării unei contestații la executare, care poate opri executarea silită. Vă explicăm pe scurt cum știți că sunteți executat silit, cât timp aveți pentru a formula contestația și care sunt cele mai frecvente motive care duc la anularea executării.

citește mai mult